Mycket.

Jag e ganska dålig på att skriva blogg har jag märkt.. Men det är så många andra saker som jag prioriterar före just nu, som t.ex. ett inträdesförhör i Hesa till ergoterapeut imorgon (wish me good luck!), studentfest här hemma och allt som ska fixas till det, läsa på inträdesförhör till fysioterapeut som är veckan efter studentfesten, lära mig kassaarbetet på Nissfolk, ungdomsarbetet, lifegruppen, pojkvännen, kompisar, familjen, hinna till åtminstone någon av alla dansträningar före gymnastikfesten i Jakobstad och SOLA OCH VA UTE nu när det är så varmt.
Men sen! Typ 11.6 när allt detta är förbi, DÅ ska jag skriva blogginlägg om världens bästa Jesus! För jag älskar faktiskt att skriva och prata om honom. Även om det låter som att allt annat skulle vara viktigare. Men nu vet ni varför jag är lite frånvarande iallafall.


Lyssna till Guds röst

Ett gott råd till er älskade människor och mig själv:

Lyssna till Guds röst. Lyssna till den viskande rösten som inte gör så mycket oljud av sig. Som inte kräver att man ska lyssna på den utan som är väldans lätt att stänga ute ur sitt huvud. Tro inte att du vet bättre själv eller att det bara är jobbigt att följa Gud. Lyssna uppmärksamt och framför allt, lyd rösten direkt, för ju längre du ignorerar den desto svagare blir den och till slut kan du inte höra den, eftersom du med egen vilja stängt ut den (även fast du kanske inte menade att göra det eller tänkte att du gör det som rösten viskar om en stund.)
Kära vänner (och jag!) lyd Guds röst! Man förlorar tiotusenfalt på att inte göra det och vinner tiotusenfalt att göra det.

Guds välsignelse! /Simone



Love is a song that never ends.

Jesus säger "min nåd är var morgon ny".

Och nog är det nu underbart hur otroligt sant det är. Det bästa sättet att börja en morgon med är nog att sträcka sig efter Gud, och få en glimt av hans härlighet.
Såå people, vad ska ni göra idag? Sträcka er efter Gud? Javisst!

(Och jag drar iväg en sväng till Turkiet med Jesus, Elina, Emme å Joss så ni kommer förmodligen inte att se så mycket av mig här nu på en vecka.)

Ha de bäst! För det kommer jag att ha! :) /Simone


RSS 2.0